Škatlica za malico N’ice Box™ znamke Carl Oscar®

Ohlajena in sveža hrana na vsakem izletu! Priročna, neprepustna škatlica za malico N’ice Box™ znamke Carl Oscar®z odstranljivim hladilnim vložkom na pokrovu. Popolna za v vrtec, šolo, na kratkem izletu ali na potovanju. Je primerna za večkratno uporabo in okolju prijazna. Vključuje še notranjo škatlico s pokrovom, tako da lahko ločeno shranite različna živila. Idealna za svežo zelenjavo ali mešano sadje! Škatlica N’ice Box je opremljena tudi z večnamenskim jedilnim priborom CUTElery™, pritrjenim na pokrov. Pribor CUTElery™ je žlica, vilica in nož v enem kosu. Kako priročno!

Kapaciteta: 0.6 l (notranja škatlica: 0.15 l)

Material: PP in Tritan plastika, silikon in neškodljivi hladilni gel

17.90

Barva :
Počisti

Uporaba: Hladilni vložek odstranite in ga zamrznite v ležečem položaju za vsaj 6 ur, pritisnite nazaj na pokrov in vaš obrok bo ostal hladen in svež do 5 ur pri sobni temperaturi. Škatlica za malico se lahko uporablja tudi brez hladilnega vložka. N’ice Box™ je brez BPA, ftalatov in svinca, hladilni vložek pa vsebuje neškodljivi hladilni gel.

Živalski liki so delo švedske ilustratorke Linn Eldin in jih najdete le na izdelkih Carl Oscar.

Nega: Posode za živila so primerne za mikrovalovno pečico in pomivalni stroj (zgornja rešetka). Hladilnega vložka ne uporabljajte v mikrovalovni pečici.

Ostale značilnosti:

  • Netoksično in brez BPA

Vsi izdelki so brez BPA in varni, brez nevarnih materialov.

  •  Odobreni za stik s hrano

Vsi izdelki so odobreni za živila v skladu z evropskimi predpisi za stik z živili in so varni za vse, od vode do otroške hrane.

  • Švedsko oblikovanje

Izdelki Carl Oscar® so zasnovani in razviti na Švedskem, v državi, ki je znana po svojem elegantnem in brezčasnem dizajnu. Švedska je tudi v ospredju, ko gre za ustvarjalne inovacije, kakovost in trajnostne okoljske vidike.

  • Trajnost

Pri Carl Oscar® oblikujejo cenovno ugodne, vsestranske izdelke s poudarkom na ponovni uporabi in trajnosti ter zagotavljajo dolgo življenjsko dobo s čim bolj okolju prijaznimi materiali, kar zadeva celoten proizvodni proces in življenjsko dobo izdelka. Ponujajo boljše alternative predmetom za enkratno uporabo, svojim strankam pa tako pomagajo zmanjšati nepotrebne živilske odpadke.

  • Inovativni in funkcionalni dizajn za vse življenje

Poslanstvo je razvijati in proizvajati inovativne, funkcionalne in dolgotrajne izdelke, ki pritegnejo tako odrasle kot otroke, ne glede na to, kje živite in iz katere kulture prihajate.

  • Patentirani dizajni

Večina inovativnih izdelkov Carl Oscar® ima svetovne patente.

Teža 0.300 kg
Dimenzije 12.5 × 17 × 6.3 cm
Blagovna znamka

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.