Vilica in nož Stopnja 3 Nana’s Manners

Komplet vilice in noža Stopnje 3 za otroke je zasnovan za uskladitev leve in desne roke med prehranjevanjem. Izdelki stopnje 3 so zasnovani za predšolske in osnovnošolske otroke, ki si želijo več samostojnosti ob obrokih.

Z mehkimi, na dotik ergonomsko oblikovanimi ročaji omogoča jedilni pribor samostojno uporabo za otroke stare več kot 3 leta. To je zadnji komplet pribora, ki ga bo vaš otrok potreboval, dokler ne bo prešel na pribor za odrasle. Barvite nalepke z orangutanom Jeddiejem lahko uporabite za vodenje malih prstkov na samem začetku uporabe. Priporočeno ročno pranje.

23.90

Barva :
Počisti

Komplet je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla, z ročaji, brez BPA. Patentirana zasnova 3-točkovnega prijema deluje na manjše skupine mišic v rokah, kar spodbuja in podpira razvoj finih motoričnih sposobnosti. Bistveno za učenje pisanja, izboljšanje rokopisa, barvanje, učenje zapenjanja gumbov, zapenjanja z zadrgo in zavezovanja!

Zakaj je uporaba noža in vilic pomembna?

  • Učenje uporabe jedilnega pribora je pomemben korak v otrokovem razvoju. Ko bodo otroci šli v šolo, bodo mnogi imeli topla kosila in od njih se pričakuje, da bodo samostojno rezali in jedli hrano.
  • Pravilna uporaba noža in vilic vključuje “3-točkovni prijem” – z uporabo palca in prvih dveh prstov na vsaki roki. To so iste mišice, ki se uporabljajo pri prijemu svinčnika in prav zato je uporaba jedilnega pribora Nana’s Manners odličen način za podporo pri razvoju finih motoričnih sposobnosti.
  • Mnogi delovni terapevti uporabljajo in priporočajo Nana’s Manners jedilni pribor stopnje 3 prav iz tega razloga.
  • Če ga otroci uporabljajo 20 minut pri dveh obrokih v dnevu, bo vsak teden zagotovljenih nekaj ur dodatne vaje finih motoričnih sposobnosti!

Nana’s Manners je večkrat nagrajena blagovna znamka. Pred kratkim sta se pojavili še dve nagradi! Nagrada izdelka za predšolske otroke 2021 in nagrada za najboljše izdelke za matere in dojenčke 2022.

Blagovna znamka

Barva

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vilica in nož Stopnja 3 Nana’s Manners”