Vilica in nož Stopnja 3 Nana’s Manners

Komplet noža in vilic za otroke je zasnovan za uskladitev leve in desne roke med prehranjevanjem. Izdelki stopnje 3 so zasnovani za predšolske in osnovnošolske otroke, ki si želijo več samostojnosti ob obrokih. Kompleti jedilnega pribora spodbujajo neodvisnost ob obrokih, medtem ko je učenje uporabe noža in vilic prijetno za otroške ročice. Z mehkimi, na dotik ergonomsko oblikovanimi ročaji omogoča jedilni pribor samostojno uporabo za otroke stare več kot 3 leta. To je zadnji komplet pribora, ki ga bo vaš otrok potreboval, dokler ne bo pripravljen na večji jedilni pribor, za odrasle. Barvite nalepke z orangutanom Jeddiejem lahko uporabite za vodenje malih prstkov na samem začetku uporabe. Tako otroci samostojno razumejo izdelke, ki jih uporabljajo.

KOMPLET OTROŠKEGA NOŽA IN VILIC
• Komplet jedilnega pribora je za otroke, ki so med jedjo pripravljeni usklajevati gibanje leve in desne roke.
• Podpira in spodbuja razvoj finih motoričnih sposobnosti s 3-točkovnim oprijemom, ki deluje na majhne mišice v roki.
• Popolnoma zasnovan za otroke od 3 leta dalje, da postanejo pri obrokih bolj neodvisni.
• Priporočeno ročno pranje.

23.90

Barva :
Počisti
Kategoriji: , Oznaki: ,

Komplet je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla, z ročaji, brez BPA. Jedilni pribor Nana’s Manners pomaga odraščajočim otrokom, obrok narediti preprost in brez stresa. Patentirana zasnova 3-točkovnega prijema deluje na manjše skupine mišic v rokah, kar spodbuja in podpira razvoj finih motoričnih sposobnosti. Bistveno za učenje pisanja, izboljšanje rokopisa, barvanje, učenje zapenjanja gumbov, zapenjanja z zadrgo in zavezovanja!

Zakaj je uporaba noža in vilic pomembna?
Prehranjevanje s prsti je prvi naravni korak za vsakega otroka. Je najučinkovitejši način uživanja določene hrane; kot odrasli, mnogi od nas še vedno dobimo lepljive prste, ko jemo pico, burgerje in čips! A slej kot prej začnemo uporabljati pribor. Učenje uporabe jedilnega pribora je pomemben korak v otrokovem razvoju. Ko bodo otroci šli v šolo, bodo mnogi imeli topla kosila in od njih se pričakuje, da bodo samostojno rezali in jedli hrano. Pravilna uporaba noža in vilic vključuje “3-točkovni prijem” – z uporabo palca in prvih dveh prstov na vsaki roki. To so iste mišice, ki se uporabljajo pri prijemu svinčnika in prav zato je uporaba jedilnega pribora Nana’s Manners odličen način za podporo pri razvoju finih motoričnih sposobnosti. Mnogi delovni terapevti uporabljajo in priporočajo Nana’s Manners jedilni pribor stopnje 3 prav iz tega razloga. Če ga otroci uporabljajo 20 minut pri dveh obrokih v dnevu, bo vsak teden zagotovljenih nekaj ur dodatne vaje finih motoričnih sposobnosti! Obstajajo tudi drugi razlogi, zakaj je to pomembno. Spodbujanje otrok, da so v celoti vključeni v del obrokov, pomaga pri razvoju zdravega odnosa do hrane in razvijanju njihovih socialnih veščin. Če so fizično prepričani v svojo zmožnost jesti tisto, kar je na njihovem krožniku, bodo bolj verjetno poskusili novo hrano in bodo vztrajno jedli več tistega, kar jim postrežemo.

Nana’s Manners je večkrat nagrajena blagovna znamka. Pred kratkim sta se pojavili še dve nagradi! Nagrada izdelka za predšolske otroke 2021 in nagrada za najboljše izdelke za matere in dojenčke 2022.

Blagovna znamka

Barva

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vilica in nož Stopnja 3 Nana’s Manners”