Žlička in vilica Stopnja 2 Nana’s Manners

Od dojenčka do malčka je ponudba stopnje 2 zasnovana popolnoma v smer krepitve samozavesti. Veselje je gledati, kako otrokova samozavest raste, ko začnejo sami uporabljati svoj pribor. Nana’s Manners izdelki so odlično oblikovani, ravno prav veliki za dober oprijem, zabavni in enostavni za uporabo, hkrati pa podpirajo razvoj vašega malčka.

VILICE IN ŽLIČKA ZA MALČKE
• Popolna oblika za mala usta, ki se učijo sama jesti.
• Mehki na dotik, ravno prav veliki in enostavni za oprijem, tako dlančni kot pincetni, s čimer podpirata razvoj finih motoričnih sposobnosti rok
• Zasnovani za podporo malčkom pri krepitvi samozavesti ob obrokih.
• Primerni za pranje v pomivalnem stroju (v zgornjem delu).

20.90

Barva :
Počisti
Kategoriji: , Oznaki: ,

Komplet vilice in žličke Nana’s Manners stopnje 2 je zasnovan za malčke, stare 12 mesecev in več. Komplet vilice in žličk je oblikovan tako, da se osredotoča na krepitev samozavesti otrok, medtem ko se ti učijo samostojno jesti hrano. Ročaji so mehki na dotik, zelo udobni in popolne velikosti, da podpirajo otrokovo prvo uvajanje uporabo levega in desnega pribora in v času učenja samozavestnega razvijanja koordinacije rok in oči med prehranjevanjem. Komplet vilice in žličke spodbuja uporabo dlančnega oprijema, hkrati pa podpira razvoj gibanja s pincetnim oprijemom – z uporabo kazalca in palca. To spodbuja in podpira zgodnji razvoj finih motoričnih sposobnosti, kjer otroci začnejo razvijati in krepiti svoje manjše mišice ter gibe rok, ki zahtevajo natančno kontrolo. Ta komplet je primeren za otroke stare od 12 mesecev dalje.
RAZVOJ SPOSOBNOSTI
Kompleti stopnje 2 razvijajo samozavest pri prehranjevanju otrok starejših od 12 mesecev, z uporabo dlančnega oprijema, hkrati pa podpirajo razvoj gibanja pincetnega oprijema – z uporabo kazalca in palca. To spodbuja in podpira zgodnji razvoj finih motoričnih sposobnosti, kjer otroci začnejo razvijati in krepiti svoje manjše mišice ter podpirajo gibe rok, ki zahtevajo natančno kontrolo.

Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žlička in vilica Stopnja 2 Nana’s Manners”