Otroška termo posoda LunchJar™ znamke Carl Oscar®

Topla hrana na vsakem izletu! 100% neprepustna vakuumska termo posodica LunchJar za otroke iz nerjavečega jekla z dvojnimi stenami, ki ima prostornino 0,3 litra in zahvaljujoč tehnologiji VacuumShield™ ohranja hrano tako vročo kot hladno.

Termo posodico napolnite z juho, testeninami ali sadno solato. Široka odprtina omogoča enostavno polnjenje, uživanje hrane in čiščenje posodice. Zabavna oblika in igrive barve. Hrano ohranja toplo do 4 ure. Vsi deli so seveda brez BPA, ftalatov in svinca, nerjaveče jeklo pa poskrbi, da vaša hrana ostane enakega okusa

Material: nerjaveče jeklo in PP-plastika

24.90

Barva :
Počisti

Otroška termo posoda LunchJar znamke Carl Oscar ima naslednje značilnosti:

  • Netoksično in brez BPA: 

Vsi izdelki so brez BPA in varni, brez nevarnih materialov.

  • Odobreni za stik s hrano: 

Vsi izdelki so odobreni za živila v skladu z evropskimi predpisi za stik z živili in so varni za vse, od vode do otroške hrane.

  • Švedsko oblikovanje: 

Izdelki Carl Oscar® so zasnovani in razviti na Švedskem, v državi, ki je znana po svojem elegantnem in brezčasnem dizajnu. Švedska je tudi v ospredju, ko gre za ustvarjalne inovacije, kakovost in trajnostne okoljske vidike.

  • Trajnost

Pri Carl Oscar® oblikujejo cenovno ugodne, vsestranske izdelke s poudarkom na ponovni uporabi in trajnosti ter zagotavljajo dolgo življenjsko dobo s čim bolj okolju prijaznimi materiali, kar zadeva celoten proizvodni proces in življenjsko dobo izdelka. Ponujajo boljše alternative predmetom za enkratno uporabo, svojim strankam pa tako pomagajo zmanjšati nepotrebne živilske odpadke.

  • Inovativni in funkcionalni dizajn za vse življenje

Poslanstvo je razvijati in proizvajati inovativne, funkcionalne in dolgotrajne izdelke, ki pritegnejo tako odrasle kot otroke, ne glede na to, kje živite in iz katere kulture prihajate.

  • Patentirani dizajni

Večina inovativnih izdelkov Carl Oscar® ima svetovne patente.

Teža 0.209 kg
Dimenzije 8.7 × 13.5 cm
Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroška termo posoda LunchJar™ znamke Carl Oscar®”