Posodica za prigrizke SnackDISC™ znamke Carl Oscar®

Zavrtite svoj prigrizek! Boljši način za pakiranje zdravih prigrizkov – ponovno uporabite, zmanjšajte odpadke in prihranite! Zapakirajte prigrizek z jagodičevjem, oreščki ali katerokoli drugo suho hrano. Prihranite prostor, saj lahko s seboj vzamete kar pet različnih prigrizkov, ti ostanejo sveži in sadje se ne potlači. Samo zavrtite pokrov in obrok spremenite v pustolovščino z malico za vas in vašega otroka. Priročno za dnevno varstvo, šolo, kratke izlete, vožnje z avtomobilom, dolga potovanja ali piknik. Posoda ima pet vrtljivih predelkov, pokrovček pa je mogoče enostavno odstraniti in postaviti na odejo za piknik ali na mizo. Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Edinstvena patentirana oblika Carl Oscar® iz Švedske.

Material: ABS-plastika

19.90

Barva :
Počisti

✔ Netoksično in brez BPA

Vsi izdelki so brez BPA in varni, brez nevarnih materialov.

✔ Odobreni za stik s hrano

Vsi izdelki so odobreni za živila v skladu z evropskimi predpisi za stik z živili in so varni za vse, od vode do otroške hrane.

✔ Švedsko oblikovanje

Izdelki Carl Oscar® so zasnovani in razviti na Švedskem, v državi, ki je znana po svojem elegantnem in brezčasnem dizajnu. Švedska je tudi v ospredju, ko gre za ustvarjalne inovacije, kakovost in trajnostne okoljske vidike.

✔ Trajnost

Pri Carl Oscar® oblikujejo cenovno ugodne, vsestranske izdelke s poudarkom na ponovni uporabi in trajnosti ter zagotavljajo dolgo življenjsko dobo s čim bolj okolju prijaznimi materiali, kar zadeva celoten proizvodni proces in življenjsko dobo izdelka. Ponujajo boljše alternative predmetom za enkratno uporabo, svojim strankam pa tako pomagajo zmanjšati nepotrebne živilske odpadke.

✔ Inovativni in funkcionalni dizajn za vse življenje

Teža 0.205 kg
Dimenzije 15 × 4.5 cm
Blagovna znamka

Barva

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posodica za prigrizke SnackDISC™ znamke Carl Oscar®”