Ko ideja udari kot strela z jasnega

Prevleka za naslon Okrogla lička

Sigurno vas zanima, kako se je vse skupaj začelo. Nekje na sredini svojega drugega materinskega dopusta sem dobila idejo, ki sem se jo odločila realizirati. Iskreno, verjetno se je vse skupaj začelo že veliko prej, ko sem v prvi nosečnosti iskala vse pripomočke, ki jih potrebujem za svojega dojenčka. Preiskala sem ogromno spletnih strani, ampak se je velikokrat žal izkazalo, da so stvari zelo drage ali izdelki niso na voljo v Sloveniji. Kot novopečena mama sem bila zmedena v poplavi vseh stvari, ki so na voljo in si niti nisem predstavljala, kaj bom resnično potrebovala.

Sčasoma sem ugotovila, da včasih najbolj enostavni pripomočki mamicam najbolj olajšajo stvari in da ne rabimo dragih stvari, samo zato ker so tako simpatične. Kot vsaka mama, sem morala do tega spoznanja priti sama. Ste tudi vi zapravili lepo kopico denarja za pripomočke, ki so samevali v kotu? Kdo bi nam zameril, ko pa sem mislila, da dojenčka odložiš v svojo posteljico in lepo počiva, nato ga previješ in podojiš v fotelju, ki si ga kupil samo za to in ga spet odložiš v posteljico v otroški sobici. Kako utopično, kajne?

Ena izmed stvari, ki jih  gotovo potrebujete za svojega dojenčka pa je stolček za hranjenje. In čeprav sem pri drugih stvareh komplicirala in želela imeti le najbolj moderne pripomočke, sva se pri stolčku oba z možem strinjala, da bo preprosta in ugodna varianta, najboljša izbira. Kupila sva Ikein stol za hranjenje Antilop. In potem še enega za k babici in kasneje še enega za k drugi babici. Enostavno se ga razstavi in vzame s seboj, ne zavzame veliko prostora niti, ko je sestavljen in najbolj praktično, obriše se ga z lahkoto po vseh površinah. Šele pri drugem otroku pa sem opazila, da je zelo nemiren in nikakor se ni umiril, če mu nisem podstavila svoja kolena pod njegove nogice, da jih je naslonil. Takrat se mi je porodila enkratna ideja. Ta stolček nujno potrebuje naslon za noge.

Share

Mogoče vam je všeč tudi