Na zalogi

Vrečke za prigrizke in risanje Snack&Doodle Tidy Tot

Barvne vrečke za prigrizke, s snemljivo podlogo in vodnim pisalom za večkratno polnjenje, za ure ustvarjalne zabave! Vzdržljiva, za večkratno uporabo in dovolj velika, da lahko vanjo spravite kosilo tudi za najbolj lačne malčke, hrbtna stran podloge za vodne risbe deluje tudi kot pogrinjek, varen za hrano, in zagotavlja higienično površino za uživanje, kamorkoli že greste!

Vsak komplet vključuje:

 • 2 vrečki za prigrizke za večkratno uporabo (1 x velika in 1 x majhna)
 • 2 vodni podlogi za risanje in
 • vodno pero.

Popolne za shranjevanje hrane in prigrizkov na izletih, potovanjih z avtomobilom ali na počitnicah – vse brez nereda. To je edinstvena kombinacija za shranjevanje prigrizkov in ustvarjalnosti, ki bo všeč tako vam kot vašim malčkom!

17.90

Na zalogi

Lastnosti

 • Vrečke za prigrizke za večkratno uporabo – popolne za sendviče in prigrizke!
 • Idealen za sendviče, sadne, zelenjavne palčke, sladkarije in še veliko več
 • Okolju prijazna alternativa foliji za živila in plastiki za enkratno uporabo
 • Enostavno čiščenje, pranje in za večkratno uporabo! Preprosto obrnite navzven in po vsaki uporabi obrišite
 • Priročen ročaj za prenašanje, kompaktna velikost in nalepka z imenom olajšajo prenašanje
 • 100% varna podloga za živila, ki zagotavlja higienično površino za uživanje hrane
 • Izdelano iz nestrupenega materiala, brez ftalatov, PVC-ja in BPA

Kaj je vključeno?

 • 2 x vrečki za prigrizke za večkratno uporabo (1 velika in 1 majhna),
 • 2 x snemljivi vodni podlogi za risanje in
 • 1 x vodno pisalo za zabavno risanje brez nereda.

Kako uporabiti

Vrečke za prigrizke Tidy Tot Snack & Doodle™ za večkratno uporabo so visoko kakovostne, trpežne in jih je mogoče večkrat uporabiti.

Ne pozabite napolniti vodnega peresnika, preden se odpravite ven! Preprosto odstranite pokrovček, odvijte zgornji del peresnika in napolnite z majhno količino vode. Ponovno pritrdite pokrov in vaš malček je pripravljen, da začne risati po svoji podlogi – vse brez nereda običajnega barvanja in pisanja.

Hrbtna stran podloge za vodne risbe zagotavlja za hrano varno in higienično površino za uživanje – odlično za klopi v parku, piknike na travi in mize v kavarni!

Zaradi priročnega ročaja za prenašanje so vrečke s prigrizki za večkratno uporabo Snack & Doodle™ zelo priročne za nošenje – na njih lahko celo napišete ime svojega malčka na nalepko, da se nikoli ne izgubi

Zakaj je uporaba vrečk za večkratno uporabo dobra za okolje?

Vsi želimo pomagati planetu in majhne spremembe v vsakdanjem življenju lahko zelo pomagajo. Že z majhnimi zamenjavami, kot je prehod s plastičnih vrečk za enkratno uporabo na Tidy Tot vrečke za prigrizke za večkratno uporabo Snack & Doodle™, lahko zmanjšate količino plastike za enkratno uporabo, ki jo uporabljate, in znesek, ki ga porabite za podobne izdelke.

Največja pozitivna stran uporabe vrečk za večkratno uporabo je, da lahko pomagate zmanjšati količino odpadkov, poslanih na odlagališča – poleg tega so Tidy Tot vrečke za prigrizke za večkratno uporabo Snack & Doodle™ videti veliko bolje kot folija za živila ali alu folija!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrečke za prigrizke in risanje Snack&Doodle Tidy Tot”