Nanobébé steklenička za prehod 240ml

Steklenička za drugo stopnjo: ko je vaš dojenček pripravljen preiti iz 150-ml stekleničke za materino mleko v večjo 240-ml stekleničko. Odlično za dojene dojenčke: dojenček se instinktivno poveže z obliko stekleničke, ki je podobna materinim dojkam, tako da ni težav pri prehodu iz dojenja na hranjenje po steklenički. Konkavna podlaga je enostavna za držanje in spodbuja samostojno hranjenje ter razvoj finih motoričnih sposobnosti. Oblika stekleničke ščiti esencialne hranilne snovi v mleku: hitro hlajenje zmanjša rast bakterij po črpanju, hitro in enakomerno segrevanje pa preprečuje temperaturne vroče točke, ki škodijo hranilom v materinem mleku.

 

13.50

Barva :
Počisti

Nanobébé nagrajene stekleničke rastejo z vašim malčkom. Ko je dojenček pripravljen na naslednjo fazo hranjenja, je steklenička za prehod z večjo prostornino 240 ml prava izbira, da zadostite njihovim potrebam po hranjenju.

Znana oblika, ki jo dojenčki poznajo in jo imajo radi, spodbuja gladek prehod med dojko in stekleničko, spodbuja razvoj veščin samohranjevanja in zadovolji naraščajoči apetit vašega malčka z dodatno prostornino. Enostavno jih je očistiti in sestaviti ter jih lahko pomivate tudi v pomivalnem stroju (samo na zgornjem predelu).

Izkušnja hranjenja v enem: načrpajte, shranite, segrejte in nahranite dojenčka z eno stekleničko za materino mleko.

Cuclji proti napenjanju: počasen pretok, zračni cucelj preprečuje kolike in pline.

Varno in nestrupeno za dojenčke: BREZ BPA, PVC, SVINCA in FTALATOV

Izberite svojo barvo: na voljo v turkizni in ​​roza barvi.

 

Kaj je v škatli:

  • Prehodna steklenička (240 ml)
  • Cucelj s srednjim pretokom (cuclji z drugimi stopnjami pretoka so na voljo posebej)
  • Pokrov za shranjevanje
Blagovna znamka

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nanobébé steklenička za prehod 240ml”