Nanobébé steklenička za materino mleko 150ml

Edina steklenička, zasnovana za materino mleko: dojenček se instinktivno poveže z obliko stekleničke; hkrati pa olajša prehod med dojko in stekleničko. Ščiti esencialne hranilne snovi v materinem mleku: hitro hlajenje po črpanju zmanjša rast bakterij, hitro in enakomerno segrevanje pa preprečuje vroče točke, ki škodijo hranilom v materinem mleku. Napredni cuclji proti kolikam: trojni prezračevalni dizajn za hranjenje brez plinov ali neugodja po hranjenju. Vse v enem: adapter za prsno črpalko je priložen za neposredno črpanje v stekleničko Nanobébé; izčrpajte, shranite, ogrejte in nahranite. Vse to z eno stekleničko za popolno shranjevanje materinega mleka.
Največje prednosti: segreje se 2x hitreje kot druge stekleničke; zlaganje ena na drugo (s priloženimi pokrovi za shranjevanje) za prihranek prostora; enostavna za čiščenje in sestavljanje. Varno in nestrupeno za dojenčke: BREZ BPA, PVC, SVINCA in FTALATOV. Izberite svojo barvo: na voljo v turkizni ali ​​roza barvi.

13.50

Barva :
Počisti
  • Nanobébé steklenička za materino mleko (150 ml) je prva in edina steklenička za dojenčke, zasnovana tako, da ohranja esencialne hranilne snovi v materinem mleku, zaradi česar je najboljša steklenička za dojene dojenčke.
  • Inovativna zasnova med shranjevanjem hitro ohladi materino mleko po črpanju, da prepreči rast bakterij. Pri segrevanju pa se steklenička za materino mleko varno in enakomerno segreje in kar 2x hitreje kot druge stekleničke, da zaščiti hranila in lahko hitro nahranite vašega lačnega malčka. Njena posebna oblika preprečuje zmedo in olajša prehod od dojke do stekleničke.
  • Za praktičnost hranjenja lahko mame črpajo materino mleko neposredno v stekleničko za materino mleko in nato shranijo, segrejejo in nahranijo – vse z isto stekleničko. Napredni 360-stopinjski cucelj proti kolikam je oblikovan, da preprečuje nastajanje plinov in nelagodja pri dojenčku.
  • Prednost: te stekleničke se lahko zložijo ena na drugo, da prihranijo prostor, in se razstavijo za enostavno čiščenje. Ker je zdravje dojenčka izjemnega pomena, stekleničke ne vsebujejo BPA, PVC, svinca in ftalatov.

Kaj je v škatli:

  • Otroška steklenička za materino mleko (150 ml)
  • Cucelj Slow Flow (cuclji z drugimi stopnjami pretoka so na voljo posebej)
  • Pokrov za shranjevanje
  • Adapter za črpalke s standardnim vratom, kot je Medela (za črpalke s širokim vratom, kot je Spectra, lahko komplet adapterjev kupite posebej).

 

Blagovna znamka

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nanobébé steklenička za materino mleko 150ml”