Maymom MyFit nastavek za prsno črpalko 2 kosa

Nastavek je najpomembnejši del katerekoli prsne črpalke. Ustrezati mora premeru bradavice, v nasprotnem primeru lahko povzroči poškodbe bradavice. Vpliva na količino izčrpanega mleka, zato je zelo pomembno, da izberete ustrezen premer nastavka. Izbirate lahko med 15, 17 ali 19 mm. Nastavek je kompatibilen z znamkami Medela, Lansinoh in Bebebao.

17.9019.90

Velikost :
Počisti
  • Na voljo različne velikosti – Poiščite popolno prilegajoč prsni nastavek za vas: 15 mm, 17 mm, 19 mm.
  • Dvodelna zasnova – nastavki in konektorji, ki so ločeni, niso le priročni za namene čiščenja, ampak tudi omogočajo prilagoditev glede na vašo velikost bradavice. Ohranite enake priključke, vendar kadar koli lahko spremenite velikost nastavka glede na vaše potrebe.
  • Udobni nastavki: Zasnova nastavka je zaključena z gladkim zaobljenim robom, da se izognete kakršni koli bolečini in izboljšate udobje za čim večjo količino mleka.
  • Združljivost – Združite svoj nastavek MyFit z osnovnim konektorjem za širok vrat Maymom MyFit in komplet lahko nato uporabite s svojo prsno črpalko Spectra. Združite svoj MyFit nastavek z ozkim ovratnikom Maymom in komplet lahko nato uporabite z  Medela črpalkami. Nastavki pa ustrezajo tudi Lansinoh črpalkam.
  • Brez BPA – Vsi deli, ki pridejo v stik z vašim materinim mlekom, so brez BPA. Povsem varni za vas in vašega dojenčka.

Lahko se opere v zgornjem delu pomivalnega stroja. Izdelano iz PP.

Izdelek je narejen na Tajskem.

Blagovna znamka

Velikost

15mm, 17mm, 19mm, 21mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.