Na zalogi

LaVie grelno-hladilni blazinici

LaVie grelno-hladilni blazinici sta odličen pripomoček vsake mamice. Lahko se uporabljata pri dojenju, črpanju, za sprostitev in celo kot grelna terapija dojenčkov pri krčkih. Mamice, ali ste vedele, da s toplimi blazinicami povečate nastajanje mleka? In če morate svoje mleko črpati, prsi pred črpanjem vedno pogrejete, po koncu črpanja pa ju morate ohladiti, da se proizvodnja mleka ustavi. In ko dojenčka zvija od krčkov-segrejte blazinico in mu jo položite na trebušček. Opazile boste takojšno izboljšanje.

28.90

Na zalogi

Usedite se, sprostite in pustite, da pomirjujoč občutek lanu in vonj po sivki pomagata izboljšati vašo pot dojenja. Ti udobni blazinici sta zasnovani tako, da pomagata izboljšati pretok mleka, lajšata bolečine pri zamašenih kanalih in naredita vaše črpanje in dojenje bolj udobno.

Kako pomagata

Vsaka mama potrebuje malo tolažbe v svojem življenju, še posebej, ko doji. Blazinici LaVie sta narejeni iz lanenih semen in sivke in zagotavljata toplo ali hladno terapijo ter imata sprostitvene ugodnosti v tem neverjetnem, dišečem, popolnoma naravnem paketu. LaVie udobni blazinici sta zasnovani tako, da zagotavljata:

  • TOPLO TERAPIJA za spodbujanje iztekanja in izboljšanje pretoka mleka.
  • HLADNA TERAPIJA za lajšanje bolečin zaradi napihnjenosti, zamašenih kanalov in mastitisa.
  • FEEL GOOD TERAPIJA za sprostitev med črpanjem in dojenjem ali za vsakodnevno uporabo, na primer za sprostitev oči ali vratu.

Želite doseči najboljše rezultate pri črpanju ali dojenju? Združite udobni blazinici z LaVie masažnimi napravami, da razbijete zamašene kanale, zmanjšate nabrekanje ali zmehčate prsi za boljši pretok mleka.

Poleg dojenja! Ko je vaša pot dojenja končana, sta udobni blazinici več kot le lep opomnik na vašo izkušnjo z dojenjem; lahko ju še naprej uporabljate za vse vrste bolečine, nelagodje ali kot sprostitev.

Podrobnosti:

  • Dve blazinici primerni za mikrovalovno pečico
  • Povsem naravna ekološka lanena semena in sivka
  • Narejeno v ZDA
  • Uporabno za toplo in hladno terapijo
  • Večnamenski dizajn za prsi, vrat, oči in drugo

Sestavine:

  • Bio laneno seme in cvet sivke
Blagovna znamka

Sestavine

bio laneno seme in cvet sivke

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.