-50%
Na zalogi

Leseni komplet avtomobilčkov Woody Treasures

Komplet lesenih avtomobilčkov iz kakovostnega lesa in pobarvan s 100% varnimi barvami za zabavno igro z različnimi vozili. Naj vaš malček spozna vse udeležence v prometu: gasilski avto in reševalno vozilo, taksi in šolski avtobus. Seveda ne smemo pozabiti tudi policijskega avtomobilčka in prav posebni, dvonadstropni avtobus.

Lesene igrače Woody Treasures so čudovita izbira za rojstni dan ali praznično darilo. Primerne za malčke stare 3 leta in več. Naj se zabava prične!

Original price was: 29.90€.Current price is: 14.90€.

Na zalogi

✔ POPOLNA REŠITEV: Ne glede na to, ali iščete zabavno igračo, ki vam bo omogočilo, da preživite nekaj kakovostnega časa s svojim malčkom, ali preprosto želite svojega malčka presenetiti s čudovitim rojstnodnevnim darilom, leseni komplet avtomobilčkov Woody Treasures je točno to, kar potrebujete!

✔ IZJEMNA IZDELAVA: Ta otroška igrača je narejena iz kakovostnega, visoko obstojnega lesa in pobarvana s 100% varnimi, nestrupenimi barvami, ki garantirano vzdržijo preizkus časa. Ni vam treba skrbeti za drobce, ki bi lahko povzročili neželene poškodbe.

✔ KOMPLET: Lesena škatla z avtomobilčki vključuje vse, kar vaš malček potrebuje za popolno zabavno igro. V kompletu je 6 različnih avtomobilčkov in priročna škatla za shranjevanje, ki jih bo razstavila posamično: gasilski avto, reševalno vozilo, taksi, policija, šolski avtobus in londonski avtobus.

✔IZOBRAŽEVALNA IGRAČA: Naučite svojega fantka ali deklico o različnih barvah, oblikah in kako prepoznati različna vozila na zabaven in interaktiven način s tem ljubkim avtomobilskim kompletom za malčke! Igra z vozili izboljšuje ročne spretnosti, koordinacijo oči in rok ter pomaga pri razvoju samostojne igre malčkov!

✔ ODLIČNO DARILO: Lesene igrače Woody Treasures so čudovita izbira za rojstni dan ali praznično darilo in so primerni za malčke stare 3 leta in več. Naj se zabava prične!

  • Velikost lesene škatle: 30 x 14,5 cm
  • Vse igrače Woody Treasures imajo certifikat EN71.
  • Oblikovano v Veliki Britaniji. Skrbno izdelano na Kitajskem

Opozorilo: ni primerno za otroke mlajše od treh let. Vsebuje majhne dele, ki lahko povzročijo zadušitev.

 

Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.