Ni na zalogi

LaVie masažna naprava za laktacijo

LaVie masažna naprava za laktacijo je nepogrešljiv izdelek vsake mamice pri dojenju ali črpanju mleka. Ima številne prednosti:

  • poveča pretok materinega mleka
  • preprečuje mastitis in vnetje prsi
  • izvirna oblika s tremi različnimi funkcijami
  • osvoboditev zamašenih kanalov in preprečevanje vnetja prsi
  • zmehča prsi za boljše črpanje in dojenje
  • več načinov vibriranja
  • možnost polnjenja

 

 

 

 

 

Pretok materinega mleka

Ta mehka silikonska masažna naprava za laktacijo (brez BPA) je odličen dodatek vsakemu kompletu za doječe mame. Povečala bo vaš pretok mleka, na prsih jo nežno pritisnite in vibracije bodo pomagale, da se bodo vaše dojke hitreje izpraznile!

Težave pri dojenju

Eden od glavnih namenov tega neverjetnega orodja je, da lahko neposredno pritiskate na zamašene kanale ali območja pordelosti, občutljivosti in drugih bolečin. Tako preprečite nabrekanje s spodbujanjem pretoka mleka. Razvita je bila v sodelovanju s svetovalci za laktacijo!

Prilagodljivost

Masažna naprava za laktacijo ima izvirno obliko s tremi posebej oblikovanimi stranicami:

Stimulirajte dojko s široko stranjo, da izboljšate  in zmehčate dojko za laktacijo. Uporabite ozko konico za hitrejše praznjenje in odpravljanje trdovratnih zamašenih kanalov, ki lahko vodijo do mastitisa. Zmanjšajte nabrekanje in učinkoviteje premikajte mleko z robom masažne naprave.
Ima več načinov vibriranja, zaradi česar je preprosto in učinkovito orodje za dojenje za vse matere, ki dojijo ali črpajo.

Učinkovito

LaVie masažna naprava za laktacijo je učinkovitejša od ročne črpalke, ročne masaže in drugih tehnik za povečanje pretoka mleka. Je varna, vodoodporna in lahko se polni! V kombinaciji s toplim tušem je lahko zelo učinkovit pri sproščanju zamašenih kanalov.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.