Glavnik za porod

Priljubljena tehnika samopomoči pri porodu z glavnikom deluje na dva načina. Za pomoč pri obvladovanju porodnih občutkov z uporabo metode za lajšanje bolečin in s stimulacijo akupresurne točke.

Akupresurna točka na roki je ena najmočnejših akupresurnih točk v tradicionalni kitajski medicini. Stimulacija točke naj bi zmanjšala anksioznost, povečala sproščanje endorfinov za lajšanje bolečin, povečala občutek nadzora in omilila občutek bolečine.

Porodni glavnik lahko uporabljate ves čas poroda in poleg vseh ostalih metod za samopomoč in lajšanje bolečin.

9.90

Na zalogi

Kategorija:

Ta skromen glavnik vam lahko zelo pomaga med porodom.

Po teoriji nadzora vrat lahko naši možgani obdelujejo le omejeno število občutkov hkrati. Ko ste v stiski in vnesete drug signal (na primer s pritiskom tega glavnika v dlan), lahko preusmerite pozornost možganov in zmanjšate zaznano intenzivnost bolečine.

Porodni glavnik je odličen pripomoček, ki ga lahko dodate svoji porodni torbi za naravno lajšanje bolečin med porodom. Držanje glavnika med popadki pomaga pri obvladovanju bolečine z odvračanjem pozornosti, akupresuro in teorijo nadzora bolečine.

Prednosti uporabe porodnega glavnika

  1. Naravno lajšanje bolečin – glavnik za porod zagotavlja naraven način za obvladovanje porodne intenzivnosti brez uporabe zdravil ali posegov.
  2. Enostaven za uporabo – Glavnik je preprost in enostaven za uporabo.
  3. Vsestranski – glavnik je mogoče uporabljati v različnih okoljih, od doma do bolnišnice. Ko je porod mimo, ga preprosto uporabi za česanje svojih las.
  4. Odvračanje pozornosti – uporaba glavnika med popadki zagotavlja odvračanje pozornosti, ki lahko pomaga ublažiti stres med porodom.
  5. Akupresura – zobje glavnika zadenejo akupresurno točko na roki, kar lahko pomaga pri obvladovanju bolečine med porodom in sproščanju endorfinov.
  6. Teorija nadzora bolečine pri vratih – uporaba glavnika pomaga zapreti vrata signalom bolečine, kar omogoča možganom, da se osredotočijo na glavnik namesto na bolečino popadkov.

Kako uporabljati glavnik za porod?

Porodni glavnik držite tako, da so zobci usmerjeni tik pod mesto, kjer se prsti srečajo z dlanjo. To pritisne na pomembno akupresurno točko, ki lahko pomaga umiriti um in zmanjšati tesnobo.
Ko začutite popadke, stisnite pest okoli glavnika in pustite, da zobje pritisnejo na vašo dlan.
Primite glavnik s pritiskom, ki vam najbolj ustreza.

In NE pozabi dihati globoko. Maš to!

Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.