-15%
Na zalogi

Spalna vreča Dream Catcher 120×60 cm Kinder Hop

Spalna vreča Dream Catcher znamke Kinder Hop je najlepša in najmehkejša mobilna posteljica za vašega dojenčka. Spalna vreča je kombinacija prešite odeje, podloge, blazine in posteljnine. Idealna je za počitniške izlete, spanje v vrtcu, spanje pri prijateljih in kot gnezdece, kjer bo vaš dojenček našel varnost in si ustvaril svoj kotiček. Vaš otrok jo bo takoj vzljubil!

76.42

Na zalogi

Spalna vreča ima všit trak z zadrgo, ki otroku omogoča zelo udoben vstop v notranjost. Ko je zadrga popolnoma odpeta, se spalna vreča spremeni v udobno veliko podlogo, na kateri lahko vaš dojenček leži.

V notranjosti spalne vreče je posebno antialergijsko fleksibilno polnilo. Zagotavlja izredno puhast občutek, udobje in toplotno izolacijo.

Puhasto silikonsko netkano blago z debelino 200 g / m2 – je enakovredno univerzalni celoletni odeji za vsakogar. Zagotavljamo vam, ko bo vaš dojenček enkrat spal v spalni vreči, bo tam želel spati vsako noč.

Zunanja plast spalne vreče je visokokakovostna tkanina Minky, ki je zelo prijetna na dotik. Je tudi trpežna, tako da lahko spalno vrečo uspešno uporabljate več let. V notranjosti so uporabili visokokakovosten bombaž s satenastim tkanjem. To je nežna in mehka tkanina, ki se med drugim uporablja v otroških rjuhah.

Vsi uporabljeni materiali so temeljito testirani. Imajo tudi certifikat OEKO-TEX Standard 100, kar pomeni, da so varni za kožo in ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi.

Velikost spalnih vreč

 • Spalne vreče so na voljo v več velikostih – 120×60, 145×70, 170×75 in 200×85 cm.
 • Velikost 120×60 cm bo primerna za malčke in predšolske otroke do višine 105 cm. Na voljo tukaj
 • Velikost 145×70 cm je popolna za otroke stare 4-7 let. Na voljo tukaj
 • Velikost 170×75 cm je spalna vreča za otroke od 8-14 let ali do višine 155 cm.
 • Velikost 200×85 cm bo primerna za najstnike do 180 cm in celo za odrasle.

Kaj vključuje Dream Catcher?

 • V zgornjem delu spalne vreče je poseben žep, v katerega lahko otrok skrije svojo najljubšo knjigo, medvedka ali igračo. Žep se zapira na zadrgo.
 • Dodatno polnilo na mestu vzglavja, da je dojenčku med ležanjem bolj udobno. Dodan je tudi skriti žep na zgornji strani – vanj lahko postavite dodaten vzglavnik za še več udobja.

Spalne vreče so na voljo tudi v različici Light. Model Light je kot nalašč za spanje poleti in kot posteljnina za jaslice, vrtce ali druge tople prostore. V nasprotju s klasično različico je ta spalna vreča lažja, saj ima v notranjosti tanjšo plast grelnega materiala, v predelu otrokove glave pa visokokakovosten bombaž, ki preprečuje potenje.

Čiščenje spalne vreče

 • Spalno vrečo je mogoče prati v pralnem stroju.
 • Zaradi uporabljenih materialov je priporočljivo pranje na občutljivem programu.
 • Spalna vreča mora biti posušena ravno.
 • Notranji bombažni del je mogoče likati, pri tem pa  likalnika ne pritiskajte preveč ob polnilo, da ga ne stisnete.

Celotna spalna vreča je bila sešita v šivalnici na Poljskem z najvišjo kontrolo kakovosti, tako da dobite vrhunski izdelek.

Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spalna vreča Dream Catcher 120×60 cm Kinder Hop”