Prekrivni slinček z rokavi in priseski znamke TidyTot

TidyTot slinček je prekrivni slinček z rokavi in priseski, ki olajša obroke tako za dojenčka, kot za mamice! Ima vaš malček po hranjenju polno naročje hrane? S prekrivnim slinčkom Cover&Catch boste ujeli vso hrano in ohranili oblačila čista.

Praktičen in enostaven za uporabo, edinstveno zasnovan, da se prilepi na vsako gladko površino. Popolnoma prekrije malčkova oblačila ter ujame ostanke hrane in polite tekočine – je kot nalašč za uvajanje goste hrane in učenje samohranjenja. Jejte, polijte, ulovite, ponovite!
• Enostaven za uporabo.
• Ohranja oblačila in sedeže otroških stolčkov čiste.
• Dolgi rokavi za popolno zaščito oblačil vašega malčka.
Prilagodljivo zapenjanje na ježka
Vodoodporen in izredno mehak material.
• Enostavno čiščenje – obrišite s krpo ali operite v pralnem stroju.
Super mehka tkanina, prijazna do kože vašega malčka.
Majhna potovalna vrečka z zadrgo – ločuje umazani slinček stran od drugih predmetov v vaši previjalni torbi!

18.90

Barva : srčki
Počisti

O prekrivnem slinčku z rokavi in priseski:

Ta pametno oblikovan slinček z dolgimi rokavi se pritrdi na katerokoli gladko površino in ujame ostanke hrane in polite tekočine. Enostavno ga vakuumsko pritrdite na vaš stolček za hranjenje, pladenj otroškega stolčka ali gladko površino mize – tako hitro in enostavno!

Z dolgimi rokavi za popolno zaščito malčkovih oblačil, z nastavljivim zapenjanjem na vratu in izredno mehko vodoodporno tkanino, ta slinček nudi popolno zaščito oblačil in stolčkov za hranjenje pred neredom in madeži med uvajanjem goste hrane ali igranjem.

S svojo kompaktno zasnovo je ta slinček primeren za vse otroške stolčke in otroške sedeže ter se lahko uporablja skupaj s posodicami in krožniki z vakuumsko pritrditvijo.

Potovalna vrečka na zadrgo preprečuje, da bi se umazani slinček dotikal drugih predmetov v vaši previjalni torbi. S svojimi kvalitetnimi in uporabnimi lastnostmi je to obvezen pripomoček za obroke na poti in doma. Izjemno enostavno čiščenje, preprosto ga obrišite ali ga dajte v pralni stroj ter ga posušite na zraku in že ste pripravljeni za naslednji obrok!

Zasnovan je v Veliki Britaniji s tremi prelepimi in očarljivimi barvnimi potiski.

Kako uporabljati: Otroku preprosto oblecite slinček z dolgimi rokavi, ga posedite v njegov stolček za hranjenje ali otroški sedež in slinček vakuumsko pritrdite na stolček, pladenj otroškega stolčka ali na površino mize. Če je potrebno priseske rahlo navlažite, da bo vakuumsko pritrjevanje boljše. Za udobno prileganje zapnite slinček tudi okoli vratu.

Vsebuje: 1x Cover & Catch slinček in potovalno torbo z zadrgo.

Navodila za nego:

  • Obrišite s toplo, vlažno krpo ali operite v pralnem stroju pri maksimalno 40 stopinjah Celzija.
  • Perite s stvarmi podobnih barv. Pred pranjem zapnite ovratnik na ježka.
    Operite in posušite obrnjeno navzven.
  • Ne uporabljajte biološkega pralnega praška ali mehčalca. Ne perite z občutljivimi predmeti.
  • Izdelek ni primeren za likanje in kemično čiščenje.
  • Pri čiščenju ne uporabljajte belila.
  • Posušite v sušilnem stroju na hladnem zraku.

Ali so vakuumski priseski primerni za katerokoli površino? Priseski se NE lepijo na teksturirane površine. Če poskušate prisesek prilepiti na gladko ravno površino in ugotovite, da se še vedno ne drži dobro, ga potopite v vrelo vodo za 30 sekund. Vsi upogibi ali nepravilnosti na prisesku bodo izginili in funkcija vakuumske pritrditve bo spet mogoča!

Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.