Posvet o pripravi na porod

Vem, da je obdobje nosečnosti eno najpomembnejših obdobij v življenju vsake ženske, priprava na porod pa lahko predstavlja izziv poln vprašanj. Moj cilj je, da vam nudim podporo in informacije, ki vam bodo pomagale, da se počutite varno, samozavestno in pripravljeno na prihod vajinega dojenčka.

Pomagam vam pri pripravi na vse vidike poroda, vključno s fizično, čustveno in praktično pripravo. Preko individualnih svetovanj, online ali v živo vam nudim podporo in informacije o različnih metodah poroda, tehnikah sproščanja, obvladovanju bolečine, porodnem načrtu in izbiri porodnišnice.

Naj gre za vaš prvi porod ali že imate izkušnje s starševstvom, moje svetovanje je prilagojeno vašim potrebam in željam. Želim vam zagotoviti mirno in pozitivno porodno izkušnjo, ki si jo boste zapomnili z nasmehom.

Kontaktiraj me in skupaj se pripraviva na najlepši trenutek tvojega življenja!

Izbiraš lahko med dvema možnostima: svetovanje online ali v živo. Pri svetovanjih v živo se zaračunajo še potni stroški naknadno, in sicer v višini 0,3€ na kilometer.

 

90.00120.00

Kategorija:

Že poznaš prednosti priprav na porod:

  1. Povečana samozavest: Priprave na porod vam lahko pomagajo pridobiti znanje o samem porodu, razumeti vaše možnosti in se počutiti bolj samozavestno, močno in pripravljeno na porod.
  2. Boljša pripravljenost fizično in čustveno: priprave na porod vam lahko pomagajo pripraviti se fizično in čustveno na porodni proces. Različne tehnike sproščanja, dihanja in obvladovanja bolečine lahko pomagajo zmanjšati tesnobo in strahove ter vam omogočijo, da se lažje in bolj umirjeno spopadate s porodom.
  3. Razumevanje možnosti in postopkov: Priprave na porod vam omogočajo, da bolje razumete različne možnosti poroda in postopke, ki se lahko pojavijo med porodom. To vam daje več nadzora in omogoča, da sprejemate bolj informirane odločitve v času poroda in o odločitvi katero porodnišnico izbrati.
  4. Podpora in povezovanje v skupini: Skupinske priprave na porod vam omogočajo, da se povežete z drugimi ženskami v isti fazi nosečnosti in izmenjate izkušnje ter podporo. To lahko ustvari občutek povezanosti in razumevanja, kar je lahko zelo pomembno med porodom in v prvih dneh po porodu.
  5. Priprava na morebitne zaplete: Med pripravami na porod se lahko naučite tudi o morebitnih zapletih, ki se lahko pojavijo med porodom, ter o načinih obvladovanja teh situacij. To vam lahko pomaga, da se počutite bolj pripravljene na morebitne nepredvidljive okoliščine.
  6. Povečanje možnosti za pozitiven porodni izid: Z večjim znanjem, samozavestjo in podporo je verjetneje, da boste doživeli pozitivno porodno izkušnjo. Priprave na porod vam lahko pomagajo izboljšati vašo izkušnjo poroda ter zmanjšati možnosti za komplikacije in neželjene izide.

Veš kaj, res je kot pravijo: še vsaka je rodila. Ampak še kako je pomembno, kako je rodila in kako se je med porodom počutila. Če si imela slabo prvo izkušnjo ali če si res ne želiš neprijetne porodne izkušnje, je pomembno, da se na ta poseben dan pripraviš. In pri tem te z veseljem podprem.

Neža

Možnosti

online, v živo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.