Posvet o dojenju

Rojstvo otroka je čudovit dogodek, vendar lahko za mnoge nove starše tudi izziv. Razumevanje dojenja je ključno za zagotovitev zdravega začetka za vas in vašega otroka. Tu sem, da vam pomagam pri vsakem koraku na tej poti.

Moja storitev svetovanja vključuje:

  1. Individualno svetovanje: Ponujam individualna svetovanja, prilagojena vašim potrebam in izzivom. Pomagam vam razumeti in obvladati vse vidike dojenja, vključno z vzpostavitvijo pravilnih položajev in pravilnega pristavljanja, prepoznavanjem znakov lakote in obvladovanjem težav, kot so boleče bradavice ali nizka proizvodnja mleka.
  2. Podpora pri črpanju mleka: Če se odločite za črpanje mleka, vam pomagam izbrati črpalko, optimalno velikost nastavkov in vas naučim pravilnih tehnik črpanja in vam nudim nasvete za shranjevanje in hranjenje mleka.
  3. Skupinske delavnice: Poleg individualnega svetovanja ponujam tudi skupinske delavnice, kjer se lahko povežete z drugimi starši, delite izkušnje in se učite od drugih.
  4. Neprekinjena podpora: Tu sem, da vam pomagam pri vprašanjih in težavah, ki se lahko pojavijo med dojenjem. Ne glede na to, ali potrebujete nasvet preko e-pošte, telefonskega klica ali osebnega srečanja, sem tu za vas.

Ne odlašajte, če imate težave ali vprašanja glede dojenja. Stopite v stik z mano že danes in pomagala vam bom ustvariti pozitivno in uspešno izkušnjo dojenja za vas in vašega otroka.

Izbirate med dvema možnostima: svetovanje online ali v živo. Pri svetovanjih v živo se zaračunajo še potni stroški naknadno, in sicer v višini 0,3€ na kilometer.

 

50.0060.00

Kategorija:

Nekaj prednosti dojenja ali črpanja materinega mleka:

  1. Optimalna prehrana: Materino mleko vsebuje optimalno mešanico hranil, ki so potrebna za zdrav razvoj novorojenčka. Vsebuje beljakovine, maščobe, ogljikove hidrate, vitamine in minerale v pravih razmerjih, ki jih dojenček potrebuje za rast in razvoj.
  2. Zaščita pred boleznimi: Materino mleko vsebuje protitelesa in druge imunske dejavnike, ki ščitijo novorojenčka pred okužbami in boleznimi. Dojeni otroci imajo nižje tveganje za razvoj različnih bolezni, vključno z dihalnimi okužbami, prebavnimi težavami in alergijami.
  3. Lažje prebavljivost: Materino mleko je lažje prebavljivo kot umetna nadomestna mleka. Sestava materinega mleka se prilagaja potrebam dojenčka, kar olajša prebavo in zmanjšuje tveganje za prebavne težave, kot so kolike ali zaprtje.
  4. Povezovanje med materjo in otrokom: Dojenje ustvarja edinstveno vez med materjo in otrokom. Fizični stik med dojenjem spodbuja izločanje hormona oksitocina, ki krepi čustveno povezavo med materjo in otrokom ter spodbuja občutek ljubezni in varnosti.
  5. Dolgoročne koristi za zdravje: Dojeni otroci imajo po raziskavah večjo verjetnost, da bodo imeli boljše zdravje v otroštvu in kasneje v življenju. Dolgoročne koristi materinega mleka vključujejo zmanjšano tveganje za debelost, srčno-žilne bolezni, diabetes tipa 2 in celo nekatere vrste raka.

Te prednosti dokazujejo, da je dojenje ali črpanje materinega mleka odlična izbira za zdravje in dobro počutje tako dojenčka kot tudi matere.

Zato ne odlašajte, če imate težave ali skrbi glede dojenja ali črpanja svojega mleka.

Z veseljem Vam pomagam.

Neža

Možnosti

online, v živo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.