-15%
Ni na zalogi

Plišasta igrača konjiček Hermann Teddy 34 cm

Prikupni mehki konjiček iz Teddy-Hermanna je zelo podoben svojim naravnim primerkom in je še posebej priljubljen pri otrocih. Zaradi mehkega pliša in mehkega polnila je konjiček popoln za crkljanje in ljubljenje, naturalističen videz spodbuja domišljijsko igro. Primerno za otroke od rojstva dalje in je idealno darilo ob rojstvu novorojenčka ali kot rojstnodnevno darilo vašemu malčku.

21.17

Ni na zalogi

  • Varnost igrač je pri Teddy-Hermannu zelo pomembna. Podjetje pripisuje velik pomen brezpogojni varnosti in brez škodljivih snovi. Vse plišaste živali so podvržene strogim testom izdelkov v neodvisnih testnih laboratorijih, da bi izpolnili naše lastne visoke standarde in zahteve evropske direktive o igračah EN 71 1-3.
  • Kot vse plišaste živali iz kolekcije Hermann Teddy lahko tudi ta izdelek perete v pralnem stroju, po možnosti na nežnem ciklu pri maks. 30 stopinj, nato centrifuga na maks. 600 vrtljajev na minuto in se posušite naravno na zraku. Ne dajajte v sušilni stroj.

Velikost: 34 cm.

Ročno narejeno v Nemčiji.

Podjetje Teddy-Hermann iz frankovskega mesta Hirschaid je družinsko podjetje, ki se že štiri generacije posveča temi “plišastih igrač”. Blagovna znamka podjetja – rdeči plišasti pečat – predstavlja vrhunsko kakovost, vrednost in preverjeno varnost izdelkov.

Dimenzije 34 × 13 × 18 cm
Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plišasta igrača konjiček Hermann Teddy 34 cm”