Na zalogi

Ozkovratni PP steklenički 60 ml, 2 kom (+cucelj za nedonošenčke)

Dr. Brown’s Anti-Colic steklenička je oblikovana ravno za nedonošenčke. Majhna steklenička ima volumen 60 ml, cucelj pa ustreza  nedonošenčkom in novorojenčkom, saj jim zagotavlja prilagojen počasen pretok. Primerna je tudi za dojenčke z drugimi izzivi pri hranjenju.

Značilnosti:

–          Anti-Colic sistem dokazano zmanjšuje pojav kolik, zmanjšuje pa tudi polivanje, spahovanje in vetrove.

–          Simetričen in mehak cucelj, ki je karseda podoben bradavici, spodbuja pravilno pristavljanje dojenčka in mu zagotavlja hranjenje v njegovem ritmu.

Priložena sta dva cuclja za nedonošenčke.

32.30

Na zalogi

Dr. Brown’s Anti-Colic steklenička je oblikovana ravno za nedonošenčke. Majhna steklenička ima volumen 60 ml in ustreza cuclju za nedonošenčke, saj jim zagotavlja prilagojen počasen pretok. Primerna je tudi za dojenčke z drugimi izzivi pri hranjenju.

Takšno hranjenje je najboljši približek dojenju in cucelj Dr. Brown’s dojenčku omogoča hranjenje v njegovem ritmu in mu zagotavlja konsistenten pretok.

Značilnosti:

–          Anti-Colic sistem dokazano zmanjšuje pojav kolik, zmanjšuje pa tudi polivanje, spahovanje in vetrove.

–          Simetričen in mehak cucelj, ki je karseda podoben bradavici, spodbuja pravilno pristavljanje dojenčka in mu zagotavlja hranjenje v njegovem ritmu.

Priložena sta dva cuclja za nedonošenčke.

Vzdrževanje:

–          Varna za uporabo v pomivalnem stroju (le na zgornji rešetki), v električnih sterilizatorjih, mikrovalovni pečici ali za sterilizacijo v vreli vodi. Brez BPA.

Volumen: 60 ml.

Vsebina: 2 x steklenička 60 ml, 2 x cucelj za nedonošenčke.

Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.