Otroška steklenička 2v1 znamke Carl Oscar®

Steklenica s slamico in z odstranljivo spodnjo posodico, v kateri je prostor za sadje, piškote ali oreščke. Na voljo je v petih čudovitih barvah z živalskimi motivi, ki privabijo otrokom nasmeh na obraz.

Kapaciteta: 0.3 l + 0.15 l

Material: Tritan™ & PP-plastika

14.90

Barva : zelena
Počisti
Kategoriji: ,

Steklenička s slamico z motivom malčkove najljubše živali je vsestranski dodatek za vsakodnevna potepanja in daljša družinska potovanja. Otroška steklenička je priročne velikosti in je ravno pravšnja za shranjevanje v otroškem nahrbtniku. Lonček s slamico za aktivnega malčka je oblikovan tako, da s pomočjo slamice malčku omogoča, da brez težav doseže dno in tako izprazni celotno vsebino stekleničke. V stekleničko lahko natočite toplo ali hladno pijačo; čaj, vodo, sok ali sadno mešanico. Steklenička je izdelana iz varnih in visoko kakovostnih materialov, iz odporne plastike tritan, ki ne vsebuje nikakršnih nevarnih snovi.

Steklenica s slamico 300ml , spodnja skodelica 150ml. Narejena je iz plastike Tritan™ in PP plastike brez BPA in ftalatov. Primerna za pomivalni stroj na zgornji rešetki. Nasveti: zahvaljujoč slamici lahko steklenico med pitjem držite pokonci. Živalski liki so delo švedske ilustratorke Linn Eldin, izključno na izdelkih Carl Oscar®.

Teža 0.135 kg
Dimenzije 6.4 × 21 cm
Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroška steklenička 2v1 znamke Carl Oscar®”