Otroška steklenička 2v1 znamke Carl Oscar®

Otroška steklenička 2v1 znamke Carl Oscar vsebuje slamico in odstranljivo spodnjo posodico, v kateri je prostor za sadje, piškote ali oreščke. To je vaš nujni pripomoček, kamorkoli greste s svojim malčkom. Na sprehod, izlet ali potovanje. Priročno imate napitek in prigrizek vendno pri roki in to v enem izdelku. Steklenička ne pušča in se ne razbije.

Na voljo je v petih čudovitih barvah z živalskimi motivi, ki privabijo otrokom nasmeh na obraz.

Kapaciteta: 0.3 l + 0.15 l

Material: Tritan™ & PP-plastika

14.90

Barva : roza
Počisti

Otroška steklenička 2v1 s slamico in posodico je vsestranski dodatek za vsakodnevna potepanja in daljša družinska potovanja. Otroška steklenička je priročne velikosti in je ravno pravšnja za shranjevanje v otroškem nahrbtniku. Lonček s slamico za aktivnega malčka je oblikovan tako, da s pomočjo slamice malčku omogoča, da brez težav doseže dno in tako izprazni celotno vsebino stekleničke. V stekleničko lahko natočite toplo ali hladno pijačo; čaj, vodo, sok ali sadno mešanico. Steklenička je izdelana iz varnih in visoko kakovostnih materialov, iz odporne plastike tritan, ki ne vsebuje nikakršnih nevarnih snovi.

Velikost:

  • Steklenica s slamico 300ml , spodnja skodelica 150ml.

Material:

  • Narejena je iz plastike Tritan™ in PP plastike brez BPA in ftalatov.

Nega:

  • Primerna za pomivalni stroj na zgornji rešetki.

Nasveti: zahvaljujoč slamici lahko steklenico med pitjem držite pokonci. Živalski liki so delo švedske ilustratorke Linn Eldin, izključno na izdelkih Carl Oscar®.

Teža 0.135 kg
Dimenzije 6.4 × 21 cm
Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.