Naslon za noge Okrogla lička

Ročno narejena opora za male nogice daje pravo funkcionalnost in dodaten stil Ikeinemu stolu za hranjenje Antilop. Narejeno v Sloveniji.
Podpira malčkove noge, mu nudi pravilno oporo in stabilnost medtem ko je. Pravilna pozicija telesa v stolčku za hranjenje mora vsebovati tri točke pod kotom 90 stopinj, in sicer v točki bokov, kolen in stopal. Stopala pa morajo počivati na naslonu, kar omogoča dojenčku, da sedi pokonci in je zbran med hranjenjem. Če stolček ne vsebuje opore za noge, lahko opazite, da malček veliko brca s svojimi nogami in je nemiren. Izbirate lahko med različnimi barvami in vrstami lesa. Opozorilo: gre za naraven material pri katerem lahko pride do odstopanj barv od tistih na fotografiji.

21.9023.90

Barva : javor
Počisti

Naslonu so priloženi štirje obročki za fiksacijo in z njimi enostavno spremenimo višino naslona. Enostavna montaža brez orodja.
– Enostavna montaža.
– Prilagodljiva višina naslona.
– Funkcionalnost in estetika.
Varnostno opozorilo: čeprav je opora za noge nujno potreben dodatek k stolu za hranjenje pa je hkrati lahko nevarno, če se malček premočno upre na naslon, zato nikoli ne puščajte otroka samega v stolčku za hranjenje.

 

Naslon je registriran kot model in zavarovan na Uradu za intelektualno lastnino. Model je registriran pod številko M-202250016.

Dimenzije 50 × 9 × 2 cm
Blagovna znamka

Barva

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naslon za noge Okrogla lička”