Naslon za noge Okrogla lička

Ročno narejena opora za male nogice daje pravo funkcionalnost in dodaten stil Ikeinemu stolu za hranjenje Antilop. Narejeno v Sloveniji.
Podpira malčkove noge, mu nudi pravilno oporo in stabilnost medtem ko je. Pravilna pozicija telesa v stolčku za hranjenje mora vsebovati tri točke pod kotom 90 stopinj, in sicer v točki bokov, kolen in stopal. Stopala pa morajo počivati na naslonu, kar omogoča dojenčku, da sedi pokonci in je zbran med hranjenjem. Če stolček ne vsebuje opore za noge, lahko opazite, da malček veliko brca s svojimi nogami in je nemiren. Izbirate lahko med različnimi barvami in vrstami lesa. Na voljo so: bukev, hrast, javor, evropski in ameriški oreh.

Opozorilo: gre za naraven material pri katerem lahko pride do odstopanj barv od tistih na fotografiji.

21.9023.90

Barva : bukev
Počisti

Naslonu so priloženi štirje obročki za fiksacijo in z njimi enostavno spremenimo višino naslona. Enostavna montaža brez orodja.

  • Enostavna montaža.
  • Prilagodljiva višina naslona.
  • Funkcionalnost in estetika.

Varnostno opozorilo: čeprav je opora za noge nujno potreben dodatek k stolu za hranjenje pa je hkrati lahko nevarno, če se malček premočno upre na naslon, zato nikoli ne puščajte otroka samega v stolčku za hranjenje.

In če želite, da bo vaš Ikein stolček tudi estetski, ne pozabite na pestro izbiro prevlek za oporno blazino in silikonski pogrinjek za zaščito pladnja. Oboje na voljo v številnih prelepih barvah, ki bodo zagotovo popestrile vašo jedilnico.

 

Naslon je registriran kot model in zavarovan na Uradu za intelektualno lastnino. Model je registriran pod številko M-202250016.

Dimenzije 50 × 9 × 2 cm
Blagovna znamka

Barva

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.