Odprta skodelica DinkyCup | EasyTots

– Zelo majhna skodelica za vašega dojenčka in njegove male rokice.
– Patentirano zaobljeno dno, da se skodelica uravnoteži, ko jo vaš malček nerodno odloži na pladenj
– Nedrseča površina skodelice in merilna skala zunaj in znotraj skodelice
– varen silikon, ustreza vsem evropskim standardom
– enostavno čiščenje v pomivalnem stroju

11.80

Barva :
Počisti

DinkyCup je zelo majhna skodelica in za tem stoji dober razlog zakaj je temu tako. Ta nova odprta skodelica velikosti ‘Dinky’ je narejena po meri za majhne roke in usta. Pomaga vašemu otroku, da preide naravnost od dojenja ali stekleničke, na samostojno srkanje že od 4. meseca starosti dalje. Ima obseg 6 cm, s prostornino 50 ml. Popolna velikost za vašega malčka do 18 mesecev.

PONOVNA UPORABA:

malčki so okorni pri učenju novih veščin. Zato patentirana oblika zaokroženega dna pri tem precej pomaga! Ne glede na to, pod katerim kotom bo vaš malček postavil skodelico na mizo ali pladenj, se bo sama ponovno uravnotežila. Potrebno je nekaj vaje, da se nauči malček srkati sam, zato vsaka malenkost pomaga graditi to samozavest. Super posebnost, zaradi katere je DinkyCup edinstvena in spodbuja pozitivno učenje z večjim uspehom.

PREDNOSTI ODPRTIH SKODELIC:

Odprte skodelice so zelo priporočljive s strani strokovnjakov, ki podpirajo prenehanje dojenja kot tudi s strani zobozdravnikov. Spodbujajte zdravo pitje z DinkyCup že od samega začetka. Uvedba srkanja na začetku prenehanja dojenja pomaga spodbujati fine motorične sposobnosti, oralne motorične sposobnosti in ščiti majhne razvijajoče se zobke vaših dojenčkov.

NEDRSEČE OPRIJEMLJIVE PIKE IN MERILO ZA PROSTORNINO:

Zasnovana je z mislijo na oprijem in teksturo. Celotna površina silikonske skodelice je pokrita z ljubkimi drobnimi oprijemljivimi pikami. Vključuje tudi zunanjo in notranjo črto kot merilo prostornine, tako da starši natančno vedo, koliko napolniti in koliko je bilo popitega.

BREZ TOKSINOV:

Silikon je testiran v skladu s standardi LFGB EU. EasyTots izdelki so brez BPA in ftalatov. Naravni materiali, ki so brez kemikalij, vzdržljivi in enostavni za čiščenje. Skodelica je primerna za ročno pranje ali pranje v pomivalnem stroju. Brez skritih predelov, kjer bi lahko nastajale bakterije.

ENOSTAVNO ZA ČIŠČENJE:

Silikonske skodelice DinkyCup za malčke, olajšajo starševske obveznosti in so primerne za pranje v pomivalnem stroju, brez skritih predelov, kjer bi se lahko zadrževali mikrobi.

Dimenzije 5 × 6 × 5.5 cm
Barva

, , ,

Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odprta skodelica DinkyCup | EasyTots”