Nanobébé silikonski cucelj proti kolikam 2kosa

Silikonski cucelj proti kolikam: vključuje napreden 360° sistem za preprečevanje kolik, ki razbremeni zračni tlak, da prepreči nastanek plinov, tako da je otrok nahranjen in srečen. Štiri različne stopnje pretoka: Preemie, Slow Flow, Medium Flow in Fast Flow. Primerno za vse razvojne stopnje od nedonošenčkov do malčkaEkstra mehki silikonski cuclji: Zasnovani z posnemanjem materine dojke in naravnim občutkom, ki otroku pomaga, da se zlahka navadi na cucelj, a hkrati pomagajo preprečiti zmedo med dojko in cucljom in so kot nalašč za dojenčke, ki prehajajo z dojenja na hranjenje po steklenički.

 

7.90

Barva :
Počisti

Uradni izdelek Nanobébé: Ekskluzivno za stekleničko za materino mleko Nanobébé in silikonsko stekleničko Nanobébé Flexy. Obe steklenički imata enak odličen cucelj, zato jih enostavno zamenjate, ko preklopite z ene stekleničke na drugo.

Silikonski cuclji za stekleničke so na voljo v 4 različnih stopnjah pretoka, ki ustrezajo vsaki fazi hranjenja vašega dojenčka po steklenički. So mehki kot koža in oblikovani kot mamina dojka, da preprečijo zmedo med dojko in cuclji in zagotavljajo enostaven in nemoten prehod med dojko in stekleničko, ki je naraven za vašega otroka. Vsak paket cucljov proti kolikam vsebuje 2 silikonska cuclja.

Varno za dojenčke, nestrupeno: izdelano iz silikona najvišje medicinske kakovosti za zaščito pred alergeni iz lateksa in je 100 % brez BPA.

Vzdržljiv in enostaven cucelj za čiščenje: zasnova brez puščanja in primerni za pranje v pomivalnem stroju.

Kaj je v škatli:

  • 2 x silikonska cuclja

 

Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nanobébé silikonski cucelj proti kolikam 2kosa”