-23%
Na zalogi

Nanobébé grelna posoda

Nanobébé grelna posoda sledi zdravniškim smernicam, ki navajajo, da je potrebno materino mleko segrevati le v posodi s toplo vodo, da preprečimo pregrevanje in poškodbe hranil. Zato je ta grelna posoda optimalna za segrevanje materinega mleka. Njena edinstvena oblika pomaga preprečiti nastanek zračnih mehurčkov pod Nanobébé stekleničkami, kar bi lahko upočasnilo proces segrevanja. Brez elektrike, brez baterij: posoda za ogrevanje materinega mleka je priročna in enostavna za uporabo. Samo dodajte toplo vodo! Zaradi tega je odlična tudi za potovanja.

 

Original price was: 21.99€.Current price is: 16.90€.

Na zalogi

  • Optimalni sistem segrevanja za materino mleko: s svojo edinstveno obliko zagotavlja varno in enakomerno segrevanje materinega mleka v Nanobébé stekleničkah in vrečkah za shranjevanje materinega.
  • V skladu z najvišjimi medicinskimi smernicami in standardi: materino mleko je potrebno segreti v skledi s toplo vodo, ne prek grelnega elementa, da preprečite poškodbe hranil, ki nastanejo zaradi pregrevanja.
  • Brez elektrike, brez baterij: posoda za segrevanje materinega mleka je priročna in enostavna za uporabo. Samo dodajte toplo vodo! Zaradi tega je odlična tudi za potovanja.
  • Idealna za Nanobébé stekleničke za materino mleko*: ki so kot nalašč za doječe matere in matere, ki črpajo, saj varno in enakomerno segrejejo mleko in kar 2x hitreje kot druge stekleničke na trgu.
  • Varno za dojenčke: brez BPA in ftalatov.

*Opomba: če uporabljate Nanobébé Flexy silikonsko stekleničko, priporočamo, da segrejete formulo ali materino mleko posebej, preden ga vstavite v stekleničko, namesto da uporabite grelno skledo s silikonsko stekleničko. Silikon je naravno toplotno odporen material in Flexy steklenica ni zasnovana za delovanje v grelni posodi.

 

Kaj je v škatli:

  • 1 x grelna posoda

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.