Mamivac nastavek za bradavice, stožčasti

 • Za uporabo na občutljivih, vnetih ali bolečih bradavicah
 • Ergonomska oblika
 • Pomaga tudi pri ploskih in vdrtih bradavicah
 • Zaradi edinstvene oblike dojenček neposredno začuti mamino toplino in zazna njen vonj
 • Najboljši telesni stik med materjo in otrokom
 • Ščitniki za bradavičke, ki se dobro držijo, so izdelani iz tankega, koži prijaznega silikona brez okusa
 • Lahko se sterilizira s kuhanjem v vodi

9.90

Velikost ščitnika za bradavice:
odvisno od mamile in ne od areole. Meritev opravite v sproščenem stanju. Če ima bradavica približno 2 mm prostora, ste našli ščitnik za bradavice s pravilnim prileganjem. Če niste prepričani, vprašajte svojega svetovalca za podporo.

Pri nas imamo na voljo tudi demo box z vsemi velikostmi in oblikami. Če niste prepričani katero velikost izbrati, vam z veseljem pomagamo.

 

 • Namen:

Zakaj uporabljati ščitnike za bradavice Mamivac®?
Mnoge matere uporabljajo običajne okrogle ščitnike za bradavice, ko imajo občutljive in boleče bradavice. Uporabljati jih je treba le kratek čas, saj vplivajo na naraven način dojenja. Okrogla oblika prekriva mamino kožo in lahko se zgodi, da dojenček noče sesati, ko se mama ponovno poskuša dojiti brez ščitnika za bradavice. To je zato, ker dojenček ne prepozna svoje matere zaradi draženja s ščitnikom za bradavice. Posebna oblika ščitnikov za bradavice Mamivac® se temu izogne, saj ne prekine stika med materjo in dojenčkom.

 • Uporaba:

Pred uporabo ščitnikov za bradavice Mamivac® si očistite dojke. Kratka masaža povzroči, da se bradavice postavijo pokonci in olajša uporabo ščitnikov Mamivac®. Mehke robove obrnite navzgor in stisnite Mamivac® ščitnik za bradavice čim bližje vaši bradavici. Mehke robove nato pritisnite na kožo. Močenje ščitnika za bradavice Mamivac® podpira pritrditev na vašo kožo. Prepričajte se, da namestite ščitnik za bradavičke Mamivac® z ravno stranjo navzgor, da ima otrokov nos neposreden stik z vašo kožo med dojenjem. Takrat dojenček prepozna vaš vonj in se počuti varnega. Ne uporabljajte vazelina ali drugih krem. Za dodatne informacije o uporabi se obrnite na svojega svetovalca za dojenje ali babico. Pred uporabo ščitnikov za bradavice preverite, ali so razpoke in ali pravilno delujejo.

 • Čiščenje in dezinfekcija:

Mamivac® ščitniki za bradavice so sestavljeni iz tankih, prozornega silikona brez okusa. Pred prvo uporabo in pred vsako drugo uporabo razkužite ščitnike za bradavice tako, da jih vsaj 5 minut kuhate v vodi. Ščitnike za bradavice po vsaki uporabi očistite z blagim pomivalnim sredstvom in jih temeljito sperite z mlačno vodo. Ob pravilni uporabi in skladiščenju imajo ščitniki za bradavičke mamivac® življenjsko dobo 2 leti.

Shranite navodila za uporabo. Ta izdelek ni igrača. Hranite izven dosega otrok.

 • Odstranjevanje:

Prosimo, da ščitnike za bradavičke Mamivac® zavržete v skladu z lokalnimi predpisi o odstranjevanju plastičnih izdelkov.

Velikost

18mm, 20mm, 28mm

Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.