-50%
Na zalogi

Igra 4v1 leseni stolp Woody Treasures

Stolp iz lesenih blokov, s katerim se lahko igra celotna družina. Sestavite stolp in s pomočjo kocke ali kartic ugotovite, kateri blok je potrebno izvleči. Komu bo uspelo, da bo stolp ostal cel? Malčki bodo navdušeni nad barvami in različicami te igre. Lahko gradite stolp, domine ali naj malček preprosto uporabi svojo domišljijo in ustvari novo stvaritev iz lesenih palic. Naj se zabava prične!

Original price was: 25.80€.Current price is: 12.90€.

Na zalogi

  • Primerno za otroke od 3-9 let.
  • Dimenzije stolpa: 25 x 7.5 cm

✔ NESKONČNA ZABAVA: Domišljija nima meja s to igro! Ta super kul družinska namizna igra je odličen način, da otroke odvrne od tablic, prenosnikov in pametnih telefonov. Pokaže jim, kako se zabavati in učiti hkrati.

✔ IGRA 4-V-1: Eden najboljših delov te barvite igre je, da jo je mogoče igrati na 4 različne načine, torej
vašim otrokom ne bo nikoli dolgčas. Lahko zgradite stolp in mečete kocko, da veste kateri blok izvleči, lahko ustvarite verigo domin ali preprosto uporabite svojo domišljijo za ustvarjanje edinstvenih modelov.

✔ KOGNITIVNI RAZVOJ: Vaš malček se lahko nauči prepoznati barve, razvija svojo ustvarjalnost in logično mišljenje. Poleg tega pa se uči kako postaviti temelje in zgraditi stolp iz lesenih blokov. S tem pa izboljšuje tudi svoje fine motorične sposobnosti.

✔ VRHUNSKA KAKOVOST MATERIALOV: Deli stolpa so v celoti izdelani iz naravnega lesa. Barvani so z varnimi, nestrupenimi barvami in imajo zaobljeno obliko z okroglimi robovi, kar naredi igro stolp idealno za otroke stare od 3 do 9 let.

✔ ODLIČNO DARILO: Zagotovite si to super igro za otroke, stare 3 leta in več za rojstni dan ali božič vašega malčka! Stolp iz lesenih blokov je odlično darilo za punčke in fantke in se zabava za celotno družino!

  • Vse igrače Woody Treasures imajo certifikat EN71.
  • Oblikovano v Veliki Britaniji. Skrbno izdelano na Kitajskem

Opozorilo: igra ni primerna za otroke mlajše od treh let, saj vsebuje majhne delce (kocki), ki so lahko nevarni in lahko povzročijo zadišitev..  

Blagovna znamka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.