Hladilna posoda N’ice Cup™ L znamke Carl Oscar®

Hladilna posoda N’ice Cup L omogoča enostavno pakiranje doma pripravljene hrane za v šolo, službo ali na potovanje. Posoda je primerna za večkratno uporabo, je okolju prijazna in nam omogoča zdravo prehranjevanje v primerjavi s hitro prehrano v restavracijah.

N’ice Cup posoda ima dva dela:

  • večji del za vaš jogurt, solato ali sveže sadje in
  • predel s pokrovom za dodatke, kot so oreščki, kosmiči ali krutoni.
  • zgornji in spodnji del je ločen, da ostane hrana v zgornjem delu hrustljava in suha. N’ice Cup posoda je opremljena tudi z večnamenskim priborom CUTElery™, pritrjenim na pokrov. Pribor CUTElery™ je žlica, vilica in nož v enem kosu. Kako priročno!

Kapaciteta: 0.6 l + 0.3 l

Material: PP- in Tritan™ plastika, silikon in neškodljivi hladilni gel

19.90

Barva : limeta
Počisti

Uporaba: Zamrznite hladilni vložek v ležečem položaju za vsaj 4 ure in vaša hrana bo ostala hladna približno 2 uri pri sobni temperaturi. Posodo lahko uporabljate tudi brez hladilnega vložka. N’ice Cup posoda je brez BPA, ftalatov in svinca, hladilni vložek pa vsebuje varen, neškodljiv hladilni gel. Posode za živila so primerne za mikrovalovno pečico in pomivalni stroj (zgornja rešetka). Hladilnega vložka ne uporabljajte v mikrovalovni pečici.

Netoksično in brez BPA

Vsi izdelki so brez BPA in varni, brez nevarnih materialov.

Odobreni za stik s hrano

Vsi izdelki so odobreni za živila v skladu z evropskimi predpisi za stik z živili in so varni za vse, od vode do otroške hrane.

Švedsko oblikovanje

Izdelki Carl Oscar® so zasnovani in razviti na Švedskem, v državi, ki je znana po svojem elegantnem in brezčasnem dizajnu. Švedska je tudi v ospredju, ko gre za ustvarjalne inovacije, kakovost in trajnostne okoljske vidike.

Trajnost

Pri Carl Oscar® oblikujejo cenovno ugodne, vsestranske izdelke s poudarkom na ponovni uporabi in trajnosti ter zagotavljajo dolgo življenjsko dobo s čim bolj okolju prijaznimi materiali, kar zadeva celoten proizvodni proces in življenjsko dobo izdelka. Ponujajo boljše alternative predmetom za enkratno uporabo, svojim strankam pa tako pomagajo zmanjšati nepotrebne živilske odpadke.

Inovativni in funkcionalni dizajn za vse življenje

Teža 0.220 kg
Dimenzije 11.7 × 12.9 cm
Blagovna znamka

Barva

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.