Sale!

Grizalo leseni in silikonski obroček | The Cotton Cloud

Silikonsko-leseni obroček je odlično uporabno grizalo za vašega dojenčka. Prijetna na dotik in ravno prav velika za malčkove male rokice. Izraščanje zobkov sedaj ne bo več problem. Različni povšini bosta nežno pomirila napete dlesni vašega dojenčka.
Silikonska grizala so narejena iz 100% certificiranega varnega silikona (brez BPA, kadmija, ftalatov, pvc in brez svinca). Lesen obroček pa je narejen iz naravnega lesa nemške bukve. Vsa igrala so skladna z vsemi evropskimi standardi in so povsem varna za vašega dojenčka.

Material: silikon in bukev

Original price was: 25.80€.Current price is: 12.90€.

Barva : temno siva
Počisti
Kategorija:

Silikonsko-leseni obroček je najbolj uporabno grizalo za vašega dojenčka. Prijetna na dotik in ravno prav velika za malčkove male rokice. Izraščanje zobkov sedaj ne bo več problem.
Silikonska grizala so narejena iz 100% certificiranega varnega silikona (brez BPA, kadmija, ftalatov, pvc in brez svinca). Lesen obroček pa je narejen iz naravnega lesa nemške bukve. Vsa igrala so skladna z vsemi evropskimi standardi.

ČIŠČENJE

  • Silikon ne vzpodbuja rasti bakterij in plesni, zato ste lahko prepričani, da na površju ni neprijetnih klic. Vsa grizala je mogoče enostavno očistiti s toplo vodo z milom.

VARNOST

  • Prosimo upoštevajte, da to NI igrača in zato ne puščajte otroka brez nadzora. Grizalo vedno preglejte pred uporabo in zavrzite, če je katerikoli del grizala poškodovan.

Oblikovano v Nemčiji.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.