Držalo za dudo Živali znamke The Cotton Cloud

Zahvaljujoč tem trendovskim držalom za dude vaš dojenček nikoli več ne bo izgubil svoje najljubše dude! Oblikovan in izdelan je v Nemčiji. Ročno izdelano. Podjetje The Cotton Cloud združuje skrbno ročno izdelavo s pozornostjo do detajlov in unikatno embalažo, zaradi česar so izdelki idealno darilo za novorojenčke. Silikonska držala za dude so izdelana iz 100% certificiranega netoksičnega silikona za živila (brez BPA, kadmija, ftalatov, PVC in brez svinca). Skladno z vsemi evropskimi standardi.

Material: visokokakovosten silikon

18.95

Barva : zoo 1
Počisti

Silikonska držala za dude so izdelana iz 100% certificiranega netoksičnega silikona za živila (brez BPA, kadmija, ftalatov, PVC in brez svinca). Skladno z vsemi evropskimi standardi.
Varnost:

  • Upoštevajte, da to ni igrača, zato otroka nikoli ne puščajte brez nadzora.
  • Pred uporabo vedno preglejte držalo za dudo. Zavrzite, če je katerikoli del poškodovan.
  • Zaponka ni žvečljiva. Žvečenje zaponke lahko poškoduje držalo. Prosimo, ne dovolite, da bi vaš otrok žvečil sponko držala.
  • Ne uporabljajte držala za dudo, ko je otrok v ogradi, postelji ali zibki.
  • Držalo za dudo čistite samo z milom in vodo. Ne uporabljajte drugih postopkov čiščenja ali sterilizacije! Ne shranjujte v vlažnem prostoru ali pri ekstremnih temperaturah.
  • Pred vsako uporabo preverite izdelek. Ob prvih znakih poškodbe ali okvare ga takoj zavrzite. Držala za dudo nikoli ne razširite z vrvicami, trakovi ali ohlapnimi deli oblačil. Vaš otrok se lahko z njim zaduši!

 

Čiščenje: Silikon ne podpira rasti bakterij ali plesni, zato ste lahko prepričani, da ni neprijetnih klic. Vse izdelke je mogoče enostavno očistiti v topli milni vodi.

Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Držalo za dudo Živali znamke The Cotton Cloud”