Držalo za dudo Živali | The Cotton Cloud

Zahvaljujoč tem trendovskim držalom za dude vaš dojenček nikoli več ne bo izgubil svoje najljubše dude! Oblikovan in izdelan je v Nemčiji. Ročno izdelano. Podjetje The Cotton Cloud združuje skrbno ročno izdelavo s pozornostjo do detajlov in unikatno embalažo, zaradi česar so izdelki idealno darilo za novorojenčke. Silikonska držala za dude so izdelana iz 100% certificiranega netoksičnega silikona za živila (brez BPA, kadmija, ftalatov, PVC in brez svinca). Skladno z vsemi evropskimi standardi.

Material: visokokakovosten silikon

18.95

Barva : rumena
Počisti
Kategoriji: ,

Silikonska držala za dude so izdelana iz 100% certificiranega netoksičnega silikona za živila (brez BPA, kadmija, ftalatov, PVC in brez svinca). Skladno z vsemi evropskimi standardi.
Varnost: Upoštevajte, da to ni igrača, zato otroka nikoli ne puščajte brez nadzora. Pred uporabo vedno preglejte držalo za dudo. Zavrzite, če je katerikoli del poškodovan. Zaponka ni žvečljiva. Žvečenje zaponke lahko poškoduje držalo.
Ne uporabljajte držala za dudo, ko je otrok v ogradi, postelji ali zibki. Držalo za dudo čistite samo z milom in vodo. Ne uporabljajte drugih postopkov čiščenja ali sterilizacije! Ne shranjujte v vlažnem prostoru ali pri ekstremnih temperaturah.

Pred vsako uporabo preverite izdelek. Ob prvih znakih poškodbe ali okvare ga takoj zavrzite. Držala za dudo nikoli ne razširite z vrvicami, trakovi ali ohlapnimi deli oblačil. Vaš otrok se lahko z njim zaduši!

Prosimo, ne dovolite, da bi vaš otrok žvečil sponko držala.

Čiščenje: Silikon ne podpira rasti bakterij ali plesni, zato ste lahko prepričani, da ni neprijetnih klic. Vse izdelke je mogoče enostavno očistiti v topli milni vodi.

Blagovna znamka

Barva

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Držalo za dudo Živali | The Cotton Cloud”