Dodatni slinček TidyTot za pladenj Kit

Dodatni slinček TidyTot, s svojimi dolgimi rokavi ter popolno pokritostjo ščiti otroška oblačila pred ostanki hrane in razlitimi tekočinami. Kot nalašč, ko potrebujete dodaten ali rezervni slinček za uporabo s pladnjem ali brez.
• Slinček z dolgimi rokavi.
• Odlična zaščita pred madeži, zaščiti celotna otroška oblačila
• Mehka in vodoodporna tkanina.
• Praktično in prilagodljivo zapenjanje na ježka.
• Ena velikost primerna do malčkovega drugega leta
• Pralno v pralnem stroju do maksimalno 40 stopinj Celzija.
• Enostavno vzdrževanje in hitro sušenje
Na voljo v prelepih in zabavnih motivih

16.90

Barva : sončna mavrica
Počisti
Kategoriji: ,

Dodatni slinček TidyTot, ki je na voljo v številnih čudovito elegantnih in zabavnih odtenkih, zahvaljujoč dolgim rokavom in izredno mehki vodoodporni tkanini, nudi popolno zaščito pred madeži, ostanki hrane in razlitimi tekočinami, v času uvajanja goste hrane ali ustvarjanja z vašim malčkom. Popoln je kot dodaten ali rezervni slinček za uporabo s sistemom TidyTot slinček & pladenj Kit. Nastavljivo zapenjanje na vratu omogoča tesno in udobno prileganje dojenčkom, starim do 2 leti. Vključuje odstranljiv pralni trak, ki omogoča, da na sistem ježka slinček lahko zaščitite, preden ga perete v pralnem stroju ali ko ga uporabljate brez TidyTot pladnja. S tem preprečite zatikanje na druge predmete. Umazanijo preprosto obrišete z vlažno krpo ali pa ga operete v pralnem stroju. Naj malčkova oblačila ostanejo čista med hranjenjem in ustvarjanjem z vašim malčkom.
Komplet vsebuje: 1x TidyTot dodatni slinček z odstranljivim pralnim trakom.
Navodila za nego: Pranje v pralnem stroju do maksimalno 40 stopinj Celzija. Slinček odlepite od pladnja in na del z ježkom pripnite priložen trak. Operite in posušite obrnjen navzven. Ne uporabljajte biološkega pralnega praška ali mehčalca. Ne perite z občutljivimi predmeti. Izdelek ni primeren za likanje in kemično čiščenje. Pri čiščenju ne uporabljajte belila. Posušite v sušilnem stroju na hladnem zraku.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dodatni slinček TidyTot za pladenj Kit”