Na zalogi

Busy Cube mini Boobo Toys

Busy Cube mini je najbolj kompaktna, večnamenska kocka. Ima 6 dejavnosti vključenih v edinstven dizajn. Najboljši prijatelj vašega malčka med potovanjem. Je ročno narejena v Latviji.

Za otroke od 1. do 3. leta starosti.

Mere: 10 x 10 x 10 cm

Material: vezane plošče (FSC certifikat) in barve 100 % varne za otroke (certifikat DIN EN 71-3)

37.90

Na zalogi

  • RAZVOJ – Ta aktivnostni center za igranje pomaga pri razvoju najpomembnejših veščin pri otrocih – finih motoričnih sposobnosti, ki vplivajo na živčni sistem, vid, pozornost, spomin in zaznavanje. Uči razlikovati med barvami, oblikami in živalmi. Spodbuja uporabo vsakdanjih predmetov, kot so ključavnice in vrata.

 

  • DIZAJN – Vsaka stran kocke predstavlja drugačen življenjski prostor: hišo, kmetijo, gozd, morje in nebo ter predstavlja živali, ki živijo v njih.

 

  • MATERIALI – Kocka je izdelana iz naravnih, EKO komponent in je 100% varna za otroke. Uporabljena je nestrupena UV barva, ki je v skladu s predpisi EU o varnosti igrač DIN EN 71-3 – kar pomeni, da jo vaš otrok lahko celo zaužije.

 

  • KAKOVOST – Boobo Toys je družinsko podjetje, ki ročno izdeluje lesene igrače v Evropski uniji (Latvija) in zagotavljajo najvišjo kakovost in skladnost z vsemi EU standardi. Izdelek je pripravljen za uporabo, ni potrebna zapletena montaža.

 

  • UPORABA – Busy Cube Mini je kot nalašč za potovanja. Vašega otroka bo zabaval v avtu, v trgovini, med sprehodom ali v restavraciji. Združuje 6 dejavnosti v eni igrači – vrata, zapah, nihajni zapah, zobniki, živali na tirnicah in labirint.
Dimenzije 10 × 10 × 10 cm
Blagovna znamka

Teža

300 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Busy Cube mini Boobo Toys”