Na zalogi (se lahko naroči)

Busy Cube medium Boobo Toys

Busy Cube medium je najbolj kompaktna, večnamenska kocka. Ima 20 aktivnosti vključenih v edinstven dizajn. Najboljši prijatelj vašega malčka med igro. Je ročno narejena v Latviji.

  • Za otroke od 1. do 3. leta starosti.
  • Mere: 25 x 25 x 25 cm.
  • Material: vezane plošče (FSC certifikat) in barve 100 % varne za otroke (certifikat DIN EN 71-3).

Opozorilo: Ne puščajte svojih otrok brez nadzora med igranjem z žogico (nahaja se na morski strani kocke)! Nevarnost zadušitve zaradi majhnih delov (žogica).

119.00

Na zalogi (se lahko naroči)

  • RAZVOJ – Ta aktivnostni center za igranje pomaga pri razvoju najpomembnejših veščin pri otrocih – finih motoričnih sposobnosti, ki vplivajo na živčni sistem, vid, pozornost, spomin in zaznavanje. Uči razlikovati med barvami, oblikami in živalmi. Spodbuja uporabo vsakdanjih predmetov, kot so ključavnice, vrata, predali in stikala. Razvija vizualno-motorično koordinacijo, domišljijo, vztrajnost in osnove matematike.

 

  • DIZAJN – Vsaka stran kocke aktivnosti predstavlja drugačen življenjski prostor: hišo, kmetijo, gozd, morje in nebo ter predstavlja živali, ki živijo v njih. S tehnične strani je igrača narejena tako, da spodbuja otroke in razvija njihove sposobnosti ter zagotavlja varnost.

 

  • MATERIALI – Kocka je izdelana iz naravnih, EKO komponent in je 100% varna za otroke. Uporabljena je nestrupena UV barva, ki je v skladu s predpisi EU o varnosti igrač DIN EN 71-3 – kar pomeni, da jo vaš otrok lahko celo zaužije.

 

  • KAKOVOST – Boobo Toys je družinsko podjetje, ki ročno izdeluje lesene igrače v Evropski uniji (Latvija), zato zagotavljajo najvišjo kakovost in skladnost z vsemi EU standardi. Izdelek je pripravljen za uporabo, ni potrebna zapletena montaža – narejen tako, da je zabaven takoj iz škatle.

 

  • UPORABA – Ta kocka za otroško aktivnost združuje 20 dejavnosti v 1 – razvrščanje po obliki in barvi, uporabo stikala za luči, vrat in ključavnic (nihajni zapah, klasični zapah, ključavnica predalov), uporaba predalov. Poleg tega vsebuje žogo, kovance, živali na tirnicah, magnetne živali, orodja, lesene ključe, igranje vlog in 5 živalskih habitatov s 17 različnimi živalmi.
Dimenzije 25 × 25 × 25 cm
Blagovna znamka

Teža

2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Busy Cube medium Boobo Toys”